Type nedlasting  Informasjon Filtype
Opus Dental
Kontakt oss for siste versjon
Siste versjon av Opus Dental distribueres til alle kunder med aktiv lisensavtale via OpusNytt. msi
OpusMessageService
Kontakt oss for siste versjon
Må oppdateres sammen med Opus Dental med samme versjonsnummer msi

SQL Server  Med Opus instanse
Opus SQL Server2008 R2 x64.exe (64 bit)
  exe
Opus SQL Server 2008 R2 x86.exe (32 bit)
  exe
MS SQL Server 2014 express x64 med konfigurasjon for Opus Dental   exe
Installasjonsveileding Norsk   pdf

Opus SMS service
Opus SMS Service 718

Manual Opus SMS    pdf

Opus E-timebok
Opus Online Client Siste versjon av Client for kjøring av E-timebok msi
Installasjons- og brukderveiledning Installasjonsveiledning Online Client og oppsett i Opus pdf
NHN and ITB Proxy settings Configurering av Proxy settings for NHN pdf
API startup kit  Public API startup kit zip

Opus Service
Installere Opus Service 6.0.8_32 Siste versjon av Opus Service (den som kjører Opus backupen i SQL 2008) msi
Installere Opus Service 6.0.9_64 Siste versjon av Opus Service (den som kjører Opus backupen i SQL 2008)  msi
Installere Opus Service 6.0.63 Siste versjon av Opus Service (den som kjører Opus backupen på Windows 8 & 2012 Server) msi

Diverse
Visual C++ 2010 Runtime   exe
Buypass Access Enterprise (64 bit) Kortleserdrivere exe
Buypass Access Enterprise (32 bit) Kortleserdrivere exe
Buypass Access Enterprise 6.0.3 (Software for 32bit/64bit) Siste versjon anbefales av sikkerhetshensyn. exe

Teknisk informasjon
Anbefalt hardware/software   pdf
Konfigurere klient til SQLServer   pdf
Installasjonsdokumentasjon Opus SQLServerExpressR2   pdf
Best practice - Opus Dental installasjon    pdf

Opus manualer
Endre regnskapsår YouTube pdf
Opprett ny prisliste YouTube pdf
 Problemer med endring av regnskapsår YouTube pdf

Nedlastinger

Opus Systemer jobber kontinuerlig med å oppdatere sine programmer. Vi anbefaler at alle kunder tar i bruk siste versjon slik at du får tilgang til ny funksjonalitet og alle endringer som er gjort.
Alle kunder får tilsendt en e-post med link til siste versjon av Opus når disse lanseres.

Siste versjon - Opus Dental 7.1.4XX

Tenk på dette før du oppdaterer

• Få hjelp av din teknikker hvis du er usikker på noe mht oppdateringen/installasjonen.
  • Ta ALLTID back up av Opusdatabasen FØR du starter med oppdateringen.
  • Les veiledningen for oppdateringen nøye.
  • Microsoft støtter ikke lenger Windows XP og dette medfører at vi ikke kan garantere at Opus Dental fungerer sammen med dette operativsystemet.

Send meg siste Opus versjon