Nedlastinger

Opus Systemer jobber kontinuerlig med å oppdatere sine programmer. Vi anbefaler at alle kunder tar i bruk siste versjon slik at du får tilgang til ny funksjonalitet og alle endringer som er gjort.
Alle kunder får tilsendt en e-post med link til siste versjon av Opus når disse lanseres.

Siste versjon - Opus Dental 7.1.521

Tenk på dette før du oppdaterer

• Få hjelp av din teknikker hvis du er usikker på noe mht oppdateringen/installasjonen.
  • Ta ALLTID back up av Opusdatabasen FØR du starter med oppdateringen.
  • Les veiledningen for oppdateringen nøye.
  • Microsoft støtter ikke lenger Windows XP og dette medfører at vi ikke kan garantere at Opus Dental fungerer sammen med dette operativsystemet.

Type nedlasting

Informasjon

Filtype

Opus Dental
Gjeldende versjon av Opus Dental Basert på behov blir kunder med aktiv lisensavtale varlset via OpusNytt. msi
Gjeldende versjon av Opus Dental av OpusMessageService Må oppdateres sammen med Opus Dental med samme versjonsnummer msi
Endringsliste Endringer i programvaren med historikk pdf
Databehandleravtale Standard databehandleravtale mellom Opus Systemer og klinikk pdf

SQL Server  Med Opus instanse
MS SQL Server 2014 express x64 med konfigurasjon for Opus Dental   exe
MS SQL Server 2017 express med konfigurasjon for Opus Dental Microsoft SQL Server ManagementStudio er ikke lenger pakket sammen med Microsoft SQL Server Express. Microsoft SQL Server ManagementStudio kan lastes ned fra Microsoft sine nettsider. exe
MS SQL Server 2019 express med konfigurasjon for Opus Dental Microsoft SQL Server ManagementStudio er ikke lenger pakket sammen med Microsoft SQL Server Express. Microsoft SQL Server ManagementStudio kan lastes ned fra Microsoft sine nettsider. exe
Management Studio
Management studio til sql 2017 express
exe
Installasjonsveileding Norsk Installasjonsveilledning sql 2017 express pdf

Opus SMS service
Opus SMS Service 7110
 Siste versjon av sms service msi
Manual Opus SMS    pdf

Opus Service
Installere Opus Service Siste versjon av Opus Service (den som kjører Opus backupen på Windows 8 & 2012 Server) msi

Diverse
Visual C++ 2010 Runtime   exe
Buypass Access Enterprise (64 bit) Kortleserdrivere exe
Buypass Access Enterprise (32 bit) Kortleserdrivere exe
Buypass Access Enterprise 6.0.3 (Software for 32bit/64bit) Siste versjon anbefales av sikkerhetshensyn. exe

Teknisk informasjon
Anbefalt hardware/software   pdf
Best practice - Opus Dental installasjon    pdf

Opus manualer
Endre regnskapsår YouTube pdf
Opprett ny prisliste YouTube pdf
Problemer med endring av regnskapsår YouTube pdf

Opus E-timebok Informasjon Filtype

Opus Online Client

Klient for kjøring av E-timebok

exe

Opus Online Client for Enterprise

Klient for kjøring av E-timebok i Enterprise versjon

exe

Opus Online Enterprise AdminClient

Enterprise AdminKlient for E-timebok

exe

Installasjons- og brukderveiledning

Installasjonsveiledning Online Client og oppsett i Opus

pdf

Opus E-Timebok installasjon over NHN

Opus Online Client - NHN

Klient for E-timebok over NHN

exe

Opus Online Client Enterprise - NHN

Enterprise Klient for E-timebok over NHN

exe

Opus Online Enterprise AdminClient  - NHN

Enterprise AdminKlient for E-timebok over NHN

exe

Oppdateringsmanual - Opus Online Client

Manual for hvordan man oppdaterer Opus Online Client

pdf

API startup kit

Public API startup kit

zip

Endringsliste

Endringer i programvaren med historikk

pdf