Nedlastinger

Opus Systemer jobber kontinuerlig med å oppdatere sine programmer. Vi anbefaler at alle kunder tar i bruk siste versjon slik at du får tilgang til ny funksjonalitet og alle endringer som er gjort.
Alle kunder får tilsendt en e-post med link til siste versjon av Opus når disse lanseres.

Hurtiglinker:

Siste versjon - Opus Dental 7.1.618

Tenk på dette før du oppdaterer

• Få hjelp av din teknikker hvis du er usikker på noe mht oppdateringen/installasjonen.
  • Ta ALLTID backup av Opusdatabasen FØR du starter med oppdateringen.
  • Les veiledningen for oppdateringen nøye.
  • Microsoft støtter ikke lenger Windows XP og dette medfører at vi ikke kan garantere at Opus Dental fungerer sammen med dette operativsystemet.

Nedlastinger Opus Dental

Type nedlasting Informasjon Filtype
Opus Dental
Gjeldende versjon av Opus Dental Basert på behov blir kunder med aktiv lisensavtale varlset via OpusNytt. msi
Gjeldende versjon av Opus Dental av OpusMessageService Må oppdateres sammen med Opus Dental med samme versjonsnummer msi
Endringsliste  Endringer i programvaren med historikk pdf
Databehandleravtale Standard databehandleravtale mellom Opus Systemer og klinikk pdf

SQL Server  Med Opus instanse
MS SQL Server 2017 express med konfigurasjon for Opus Dental Microsoft SQL Server ManagementStudio er ikke lenger pakket sammen med Microsoft SQL Server Express. Microsoft SQL Server ManagementStudio kan lastes ned fra Microsoft sine nettsider. exe
MS SQL Server 2019 express med konfigurasjon for Opus Dental Microsoft SQL Server ManagementStudio er ikke lenger pakket sammen med Microsoft SQL Server Express. Microsoft SQL Server ManagementStudio kan lastes ned fra Microsoft sine nettsider. exe
Management Studio
Management studio til sql 2017 express
exe
Installasjonsveileding Norsk Installasjonsveilledning sql 2019 express pdf

Opus SMS service
Opus SMS Service 7134
Siste versjon av sms service msi
Endringsliste SMS Service Endringsliste Opus SMS service
Manual Opus SMS    pdf

Opus Service
Installere Opus Service Siste versjon av Opus Service (den som kjører Opus backupen på Windows 8 & 2012 Server) msi
Opus Service - Installasjon og oppsett Installasjonsmanual for OpusService pdf

Diverse
Visual C++ 2010 Runtime   exe
Net Id 6.8.5.20 (Tidligere Buypass access) Krever windows 10 eller senere exe
Net ID for MAC (Tidligere Buypass access) Siste versjon anbefales av sikkerhetshensyn. zip
Visma Samhandlingslink Programvare og dokumentasjon oppdatering Samhandling Link til versjon 7.1 url

Betalingsterminaler
Dagsavslut203 Rapport for dagsoppgjør NETS msi

Teknisk informasjon
Anbefalt hardware/software   pdf
Best practice - Opus Dental installasjon    pdf

Opus manualer
Endre regnskapsår YouTube pdf
Opprett ny prisliste YouTube pdf
Problemer med endring av regnskapsår YouTube pdf
Installasjonsmanual Opus Dental Komplett med 5 manualer pdf
Takstvilkår for kjeveortopedi Takstvilkår for kjeveortopedi (600-takstene) gjeldende fra og med 1. mars 2022 pdf

Nedlastinger for Patient Connect
Installasjon utenfor NHN Informasjon Filtype
Opus Online Client Klient for kjøring av Patient Connect ver. 1.28.2.3 exe
Opus Online Client for Enterprise Klient for kjøring av Patient Connect i Enterprise versjon ver. 1.28.2.3 exe
Opus Online Enterprise AdminClient Enterprise AdminKlient for Patient Connect ver. 1.28.2.3 exe
Installasjons- og brukderveiledning Opus Online Client & Patient Connect Installasjonsveiledning Online Client og oppsett i Opus pdf
Installasjon innefor NHN
Opus Online Client - NHN Klient for Patient Connect over NHN ver. 1.28.2.3 exe
Opus Online Client Enterprise - NHN Enterprise Klient for Patient Connect over NHN ver. 1.28.2.3 exe
Opus Online Enterprise AdminClient  - NHN Enterprise AdminKlient for Patient Connect over NHN ver. 1.28.2.3 exe
Oppdateringsmanual - Opus Online Client Manual for hvordan man oppdaterer Opus Online Client pdf
Endringsliste Endringer i programvaren med historikk ver. 1.28.2.3 pdf
API documentation Documentation for the public Opus API

Nedlastinger e-resept

Programvare og installasjonsmanual for E-resept  Informasjon  Filtype
Programvare Forskrivningsmodulen Offisielle utgaver av Forskrivningsmodulen fra Norsk Helsenett zip
Release Notes Release Notes til Forskrivningsmodulen fra Norsk Helsenett pdf
Opus Installasjonsveildening FM Opus - Installasjonsveiledning Forskrivningsmodulen (for teknisk personell) pdf
Thula- Installation and Configuration Guide FM Installation and Configuration Guide. Komplett installasjonsmanual fra Thula (for teknisk personell) pdf
Brukermanualer til e-resept  Informasjon Filtype
Opus brukermanual E-resept Guide til hvordan Forskrivningsmodulen, heretter kalt FM, kan installeres for integrasjon i Helsenettet. pdf
Thula - FM Manual_4.4 Full Version Norwegian Fullstendig brukermanual fra Thula pdf